GLUTENVRIJE BANANENBROOD BAKMIX
Puur, gezond en heerlijk
Mijn bakmix voor bananenbrood is één van de meest populaire bakmixen. Er kwamen zoveel vragen binnen over een glutenvrij bananenbrood dat ik niet anders kon dan deze voor jullie ontwikkelen.
De bakmix is:
✅ Glutenvrij
✅ Verslavend lekker
✅ Van de hoogste kwaliteit, met alleen de beste ingrediënten zonder onnodige toevoegingen
✅ Heel makkelijk om te maken
Makkelijk te bereiden
Glutenvrij bananenbrood bakken wordt met behulp van deze bakmix een fluitje van een cent. Voeg simpelweg verse (overrijpe) bananen, plantaardige melk en een vleugje citroensap toe aan de mix, meng alles goed en bak het in de oven. Binnen de kortste keren zal je keuken gevuld zijn met de heerlijke geur van vers gebakken bananenbrood, smeuïg en klaar om gegeten te worden.
Glutenvrij
Deze bakmix is perfect voor iedereen die op zoek is naar een gezondere alternatief voor traditionele bakmixen. Of je nu glutenvrij eet, op zoek bent naar een suikerbewust alternatief, vegan bent of gewoon wilt genieten van de heerlijke smaak van vers gebakken en gezond bananenbrood, deze mix is voor jou.
Ingrediënten van kwaliteit
Deze glutenvrije bananenbrood bakmix is een perfecte combinatie van voedzame ingrediënten. Amandelmeel en havermeel vormen de basis, waardoor dit brood niet alleen glutenvrij is, maar ook rijk aan eiwitten en vezels. Specerijen zoals kaneel en speculaaskruiden voegen een warme, uitnodigende smaak toe, terwijl pompoenpitten en zonnebloempitten een heerlijke crunch geven en extra voedingsstoffen leveren.
Klaar om je keuken te vullen met de heerlijke geur van vers gebakken bananenbrood? Bestel vandaag nog mijn glutenvrije bananenbrood bakmix en ontdek zelf hoe gemakkelijk het is om gezond en lekker te bakken.
Bestel deze bakmix
gemaakt met DE GEZONDE BAKMIX VOOR BANANENBROOD
Zelf toe te voegen ingrediënten
- 280 gram rijpe bananen (ongeveer drie stuks)
Net als met “normaal” bananenbrood smaakt deze glutenvrij natuurlijk het beste met over, over, overrijpe bananen, maar heb je deze even niet in de buurt dan volstaat zo’n mooie gele uiteraard ook.
- 150 ml plantaardige melk
- Scheutje citroensap
- 5 ml olie (1 theelepel)
Recept Glutenvrij bananenbrood
- Verwarm de oven voor op 170 C en doe het bakpapier in de bakvorm.
- Prak de bananen in een kom of mix de bananen in een blender tot een zacht geheel.
- Doe de bananen met de plantaardige melk, olie en bakmix in de mengkom en roer tot een mooi beslag.
- Roer de citroensap door het beslag.
- Vul de bakvorm met het beslag.
- Zet in de oven en wacht 50-60 minuten.
Ingrediënten
Volkoren havermeel, amandelmeel, zonnebloempitten, pompoenpitten, speculaaskruiden, kaneel, baking soda, bakpoeder en zout
De ingrediënten die we gebruiken zijn van hoge kwaliteit en bevatten veel gezonde voedingsstoffen die het lichaam alleen maar ten goede komen.
Netto-inhoud
271 gram
Bewaar advies
Koel en droog bewaren
Informatie over voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 gram glutenvrijbananenbrood
Kcal 198, koolhydraten 28,3 gram (waarvan suikers 5,9 gram), eiwit 5,6 gram, vet 6,1 gram (waarvan verzadigd 0,8 gram)
Voedingswaarde per portie
Kcal 140, koolhydraten 19,9 gram (waarvan suikers 4,5 gram), eiwit 3,9 gram, vet 4,4 gram (waarvan verzadigd 0,5 gram)
* 1 portie = 1 plak glutenvrij bananenbrood, uitgaande van 10 plakken per bakmix
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen.