bananenmuffins met frambozen


Bananenbrood is voor veel mensen dé gezonde snack to go, op zoek naar een heerlijke variatie op dit gezonde tussendoortje? Dan kunnen deze gezonde bananenmuffins met frambozen weleens de oplossing bieden! Ze zijn naast superlekker en prachtig ogend, ook heel makkelijk om te maken en ideaal als gezond ontbijt of tussendoortje.
Deze gezonde muffins zijn het perfecte tussendoortje. Niet alleen kidsproof maar ook voor volwassenen erg lekker.
Deze muffins zijn zonder ei, helemaal vegan dus en gemaakt met onze bakmix voor bananenbrood

Met deze muffins steel je gegarandeerd de show!

Benodigdheden voor de bananenmuffins met frambozen

Zelf toevoegen

  • 150 gram (diepvries)frambozen
  • 3 rijpe bananen
  • 3 eieren
  • 1 tl olie (5 gram)

 Liever vegan?
Optie 1: 1 extra rijpe banaan + 3 ´flax-eggs´ (3 el gebroken lijnzaad en 8 el lauwwarm water)
Optie 2: 1 extra rijpe banaan + 0,5 tl baking soda + 0,5 el appelazijn

bananenmuffins met frambozen

Bananenmuffins met frambozen
Gemaakt met de gezonde bakmix voor bananenbrood

RECEPT BANANENMUFFINS MET FRAMBOZEN

  1. Bereid de bakmix voor bananenbrood zoals op de verpakking staat aangegeven.
  2. Meng hier de frambozen doorheen.
  3. Verdeel de gehele mix in de bakvorm voor muffins.
  4. Zet in de oven en wacht 40-45 minuten.

Tip: Op dit muffin recept, kan je heel makkelijk variaties maken. Vervang de frambozen bijvoorbeeld door blauwe bessen en bak gezonde blueberry muffins.