bananenbrood met frambozen
Een variatie op één van onze all time favourites: bananenbrood. Met de toevoeging slechts één extra ingrediënt aan de bakmix voor bananenbrood creëer je een echte smaaksensatie!
Extra lekker met een lik pindakaas of amandelboter, genieten!
Benodigdheden voor het bananenbrood met frambozen
- Een bakvorm voor cake
- Mengkom
- Blender
- Bakpapier
- Bakmix voor bananenbrood
Zelf toevoegen
- 150 gram (diepvries)frambozen
- 3 kleine of 2 grote rijpe bananen
- 3 eieren
- 1 tl olie (5 gram)
Bananenbrood met frambozen
Gemaakt met de gezonde bakmix voor bananenbrood
RECEPT BANANENBROOD MET FRAMBOZEN
- Bereid de bakmix voor bananenbrood zoals op de verpakking staat aangegeven.
- Nadat je de gehele mix in de bakvorm hebt gedaan, meng je hier de frambozen doorheen.
- Doe de gehele mix in een bakvorm.
- Zet in de oven en wacht 45-50 minuten.
Tip: bananenbrood kan je heel goed invriezen. Doordat de structuur van nature al een beetje soggy is, is het niet erg dat het dat nog iets extra wordt als je het bananenbrood ontdooit. Even oppiepen in de oven – of nog beter: de broodrooster – en you’re good to go.
You may also like..
wEGWERP BAKVORMen
Onze wegwerp kartonnen bakvormen zijn een uitkomst als je niet in het bezit bent van een klassieke bakvorm maar toch een van onze gezonde bakmixen (voor bijvoorbeeld bananenbrood) wilt proberen. Daarnaast zijn de wegwerp kartonnen bakvormen ideaal voor het bakken zonder afwas met toch een leuke uitstraling!