Ga terug

Recept: Pindakaas-Chocolade Bites (Glutenvrij & Gezond!)

Gang Glutenvrij recept, Traktatie, Tussendoortje
Keuken Bakken

Equipment

  • blender (of hakmolen/staafmixer)

Ingrediƫnten
  

  • 1 Bakmix Taartbodem (of een van de balletjesmixen)
  • 2-3 eetlepels Water (zoals aangegeven op de verpakking)
  • 2-3 eetlepels Pindakaas (100% natuurlijk)
  • Pure chocolade (min. 70% cacao)

Instructies
 

  • Bereid het beslag volgens de instructies op de verpakking en rol kleine balletjes.
  • Maak met je duim een kuiltje in elk balletje en vul dit met een beetje pindakaas.
  • Smelt de pure chocolade au bain-marie en verdeel over de balletjes.
  • Laat de chocolade uitharden in de koelkast en geniet van jouw zelfgemaakte gezonde chocolade snack!

Notities

Wil je extra crunch? Strooi er wat fijngehakte noten over voordat de chocolade hard wordt!
Deze heerlijke Pindakaas-Chocolade Bites zijn perfect voor iedereen die van gezonde snacks houdt en bewust wil genieten.
Trefwoord Glutenvrij