Ga terug

Glutenvrije crumble met appel

Geniet van glutenvrije appelcrumble bakmix met ingrediënten als glutenvrije havermout, noten en specerijen. Of je nu alleen bent of samen wilt genieten, de bakmix is beschikbaar in porties voor één of twee personen. Maak het bakken nog eenvoudiger door de crumble van tevoren voor te bereiden, waardoor je flexibiliteit hebt in het plannen en toch kunt genieten van een heerlijke zelfgemaakte glutenvrije traktatie.
Gang Glutenvrij recept, lunch, Ontbijt, Tussendoortje
Keuken Bakken
Porties 2 personen

Equipment

  • 1 Bakmix voor crumble (twee persoons)
  • 1/2 el (6 gram) olie
  • 1/2 ei Ⓥ Liever vegan? Gebruik dan ongezoete appelmoes in plaats van ei (80 gram) 
  • 1 el (16 gram) honing
  • 1 el (16 gram) water
  • 2 appels

Instructies
 

  • Verwarm de oven voor op 160 C.
  • Doe de inhoud van de bakmix in de mengkom.
  • Voeg de olie, het ei (Ⓥ de appelmoes), de honing of ahornsiroop en het water toe en roer goed door. 
  • Verdeel de stukjes appel over de ovenbestendige schaaltjes en bestrooi (eventueel) met kaneel.
  • Strooi de mix over de appels.
  • Zet de schaaltjes 20 minuten in de voorverwarmde oven.
  • GENIET!
Trefwoord Glutenvrij, ontbijt