Ga terug

Gezondere paaseitjes

Deze onweerstaanbare paaseitjes zijn gevuld met een verrukkelijke mix van dadels, pinda's, pindakaas en cacaopoeder, waardoor ze smaken naar de geliefde Snickers-smaak. Maar maak je geen zorgen als je geen fan bent van Snickers - je kunt namelijk ook kiezen voor de bakmix voor dadelballetjes of hazelnootballetjes om deze eitjes te maken. Laat me je meenemen door dit eenvoudige en heerlijke recept voor gezondere paaseitjes waar iedereen van zal genieten!
Gang Glutenvrij recept, Traktatie, Tussendoortje
Porties 10 eitjes

Ingrediƫnten
  

  • 1 bakmix snickerballetjes
  • 2 eetlepels pindakaas
  • 80 gram pure chocolade

Instructies
 

  • Bereid het 'deeg' van de bakmix voor Snickerballetjes volgens de beschrijving op de verpakking.
  • Als het deeg gereed is, rol je dit in de vorm van paaseitjes.
  • Smelt de chocolade au bain-marie.
  • Rol de paaseitjes door de chocolade en leg ze op een met bakpapier bekleed bord.
  • Bestrooi de eitjes met de pindastukjes uit het losse zakje in de bakmix.
Trefwoord Glutenvrij