VEGAN SNICKERTAARTJE

Een gezond én waanzinnig lekker Snickertaartje..

JA HET BESTAAT!

Met het bakpakket voor een gezond en vegan Snickertaartje tover je heel eenvoudig een gezond en vegan Snickertaartje voor minstens vier personen op tafel.

Benodigdheden voor het HET SNICKERTAARTJE

Zelf toevoegen

  • 2 el pindakaas (30 gram)
    Tip: Gebruik een van onze mini potje pindakaas om het Snickertaartje een extra smaaksensatie te geven! Wat dacht je van koffie zeezout of dadel kaneel?:)
  • 7 el water
Vegan Snickertaart

Gezond en vegan Snickertaartje
Gemaakt met het vegan Snickertaart bakpakket

recept vegan snickertaartje

  1. Bekleed de bodem van de springvorm met het bakpapier.
  2. Bodem: Doe de inhoud van de bakmix voor de Snickertaartbodem,
    1 el (15 gram) pindakaas en 3 el water in de keukenmachine, blender of hakmolen en maal tot een zachte massa met stukjes pinda. Verdeel de massa over de bodem van de springvorm en duw aan met de bolle kant van een lepel.
  3. Vulling: Doe het zakje met stukjes dadels, 1 el (15 gram) pindakaas en
    4 el water in de (schoongemaakte) keukenmachine, blender of hakmolen en maal in een aantal minuten tot een smeuïge massa. Voeg daarna het zakje met pinda’s toe en maal kort. Doe het mengsel in de springvorm op de bodem en zet het taartje vervolgens in de koelkast terwijl je de topping maakt.
  4. Topping: Smelt de chocolade au bain-marie in de steelpan en giet dit over de vulling in de springvorm.
  5. Zet de springvorm vervolgens een paar uur in de koelkast om goed op te stijven. Geniet!