Pistache Power balletjes

Maak kennis met onze bakmix voor gezonde pistache dadelballetjes met pistache (duh), cashewnoten en kokos!

Ben jij op zoek naar een ideale gezonde snack of iets lekkers voor bij de koffie of thee? Zoek dan niet verder!

Blissballs, oftewel dadelballetjes, zijn helemaal hip!
Naast dat deze crunchy pistache dadelballetjes er grandioos uitzien, zijn ze ook gruwelijk lekker!! De bakmix voor pistache balletjes zit boordevol gezonde en pure ingrediënten zoals cashewnoten, kokos en pistachenoten en bevatten geen onnodige toevoegingen. En dit allemaal suikervrij, glutenvrij, lactosevrij én vegan:)

Met behulp van onze bakmix en het simpele recept is deze lekkernij heel eenvoudig te maken. Je stopt de bakmix met een paar eetlepels water in een keukenmachine, blender of hakmolen en rolt er balletjes van. Een laagje (bijgeleverde) pistachestukjes als finishing touch en.. C’est Ça!

Benodigdheden voor de Pistache power balletjes

Zelf toevoegen

  • 4 el (60 gram) water

Pistache Power balletjes
Gemaakt met de bakmix voor Pistache Power balletjes

recept Pistache Power balletjes

  1. Doe de inhoud van de bakmix in twee delen in de keukenmachine, blender of hakmolen en maal tot kleine stukjes dadel en pinda. Doe de massa na het malen in een aparte kom.
    Let op: het losse zakje met de pistachestukjes hou je apart.
  2. Voeg het water toe aan de kom en kneed het mengsel tot een samenhangend geheel. 
  3. Maak er balletjes van.
  4. Rol de balletjes door de pistachestukjes uit het losse zakje.
  5. Leg een uur in de koelkast.

TIP: Wist je dat je deze Pistache dadelballetjes ook kunt invriezen? Zo kun je, als je je kunt beheersen hihi, maar liefst een maand lang genieten van deze verrukkelijke en gezonde dadelballetjes!

You may also like..

DADELBALLETJES EN SNICKERBALLETJES

Heb je de ´blissball´verslaving helemaal te pakken? Probeer dan ook eens onze bakmixen voor Dadelballetjes en Snickerballetjes. Beide ook zonder onnodige toevoegingen, vegan, lactosevrij en glutenvrij. Wat wil een mens nog meer..
De Dadelballetjes zijn echt gezonde bonbonnetjes, met de cacao is het een heuze chocoladesensatie. Met de bakmix voor Snickerballetjes creëer je daarnaast balletjes met de goddelijke Snickersmaak, deze moet je geproefd hebben!