HAZELNOOTballetjes

Een Ferrero Rocher Chocolade bonbon, maar dan vegan, puur én bizar lekker..
Check onderstaand recept voor gezonde crunchy hazelnoot chocolade balletjes!

Deze dadelballetjes zijn een lekker én gezond tussendoortje. Ze zijn heel eenvoudig om te maken en kan je “snoepen” zonder schuldgevoel: win win dus!

De chocolade hazelnoot balletjes kan je makkelijk maken met een keukenmachine of blender. Je hebt alleen maar de bakmix en een paar eetlepels water nodig en ze zijn in vijf minuten klaar.

Als je een Ferrero Rocher fan bent, dan vind je deze balletjes sowieso heerlijk! De raw balletjes zijn namelijk gemaakt van hazelnoten, dadels en cacao. Deze combinatie maakt dat het lijkt alsof je een Ferrero Rocher balletje aan het eten bent, maar dan gezond, wat wil een mens nog meer..

Benodigdheden voor de Hazelnootballetjes

  • Bakmix voor Hazelnootballetjes
  • Hakmolen, keukenmachine of blender
  • Mengkom

Zelf toevoegen

  • 3 el (45 gram) water

Hazelnootballetjes
Gemaakt met de bakmix voor Hazelnootballetjes

recept Hazelnootballetjes

  1. Doe de inhoud van de bakmix in twee delen in de keukenmachine, blender of hakmolen en maal tot kleine stukjes dadel en hazelnoot. Doe de massa na het malen in een aparte kom.
  2. Voeg het water toe en kneed het mengsel tot een samenhangend geheel.
  3. Maak er balletjes van.
  4. Leg een uur in de koelkast.

TIP: Wist je dat je deze Hazelnoot balletjes goed kunt invriezen? Zo kun je, als je je kunt beheersen hihi, maar liefst een maand lang genieten van deze verrukkelijke gezonde tussendoortjes!

You may also like..

CHOCO LOCO BOX

Heb je een chocoladeverslaving en wil je genieten van chocolade zonder schuldgevoel? Het kan met de Choco Loco Box! Deze box bevat namelijk al onze gezonde en heerlijke chocolade bakmixen en -pakketten.
Met deze box pak je maar liefst 30% korting voordeel per box.

 

Gebruikte producten